Başlangıç ve Bitiş Tarihi
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
Adana Çimento Sanayi Teknik Gezisi

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından Adana Çimento Sanayi Genel Müdürlüğüne teknik gezi düzenlenmiştir. Öncelikle Adana Çimento Genel Müdürlük Binası içerisinde bulunan otomasyon odası hakkında genel bilgiler verilmiş, daha sonra fabrikanın kalite kontrol laboratuvarları gezilmiş ve sonrasında da fabrika saha alanı öğrencilerimize tanıtılmıştır.

Öğrencilerin teorik bilgilerinin uygulamada nasıl gerçekleştiğini gözler önüne seren ve son derece faydalı bilgiler edinilen bu teknik gezi için; Firma üretim müdürü Sayın İsmail YÜKSEK’ e teknik gezinin düzenlenmesine yardımcı olması; Üretim Mühendisi Mühendisi Mert ÖZKAN’ a teknik gezi sırasındaki detaylı açıklamalarından ve ilgisinden dolayı  teşekkür ederiz.